Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
31.05.2021  Саопштењa
Представници ИРБРС на панелу “Планирање и извјештавање у јавним предузећима”

У организацији Центра цивилних иницијатива данас је у Бања Луци организована  конференција на тему "Ревизија учинка - Планирање и извјештавање у јавним предузећима“ 

Инвестиционо-развојну банку Републике Српске на Конференцији је представљао Мирко Бошњак, директор сектора за међународну сарадњу.

Главна служба за ревизију јавног сектора Републике Српске је почетком године објавила изузетно важан и користан Извјештај ревизије учинка „Планирање и извјештавање у јавним предузећима“ који испитује да ли се процеси планирања и извјештавања у јавним предузећима организују и проводе на ефикасан начин.

На конференцији су представљени главни налази објављеног Извјештаја ревизије учинка, а сам циљ је указати на важност ревизије учинка и доприниоса ревизије бољем функционисању јавног сектора.

Конференцији су присуствовали и представници Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске, Одбора за ревизију у Народној Скупштини Републике Српске, Министарства финансија Републике Српске, те представници јавних предузећа у Републици Српској.

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.