Помоћ | Help - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 

ПОМОЋ

 
Уколико имате потешкоћа да пронађете информације које вам требају, покушајте један од сљедећих корака:
  
1
 
Претрага
 
Унесите појам који вас занима у поље за претрагу и кликните на дугме "ОК". Поље за претрагу доступно је на свакој страници нашег сајта и лоцирано је у горњем десном углу странице. Уколико желите да ограничите област претраге, користите напредну претрагу.
 
2
 
Мапа сајта
 
Пронађите жељену страницу у структури нашег сајта. Мапи сајта можете приступити преко линка у дну сваке странице (или кликните овдје).
 
3
 
Базе података
 
На нашем сајту доступно је неколико база података, које пружају увид у обиље информација о одређеним темама. За преглед свих расположивих база података кликните овдје.
 
4
 
FAQ
 
Провјерите листу одговора на најчешће постављана питања (FAQ = frequently asked questions). Ради лакшег прегледа, питања смо груписали по сродним областима. За преглед цјелокупне листе најчешће постављаних питања кликните овдје. Поред тога, на већини страница, са десне стране, издвојено је неколико најчешћих питања која се тичу области којој припада та страница.
 
5
 
Поставите питање
 
Уколико нисте успјели пронаћи жељену информацију кроз претходне кораке, пошаљите нам своје питање и ми ћемо вам у најкраћем року одговорити. За слање питања, користите формулар којем можете приступити овдје.
 
 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.