Подршка јединицама локалне самоуправе | Support for municipalities - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
Подршка развоју
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
privlacenje_investitora.jpg

ПРИВЛАЧЕЊЕ СТРАНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

 

Како би помогла општинама и градовима у Републици Српској да адекватно представе своје потенцијале и ресурсе и тако им пружила могућност да повећају прилив страних инвестиција, ИРБРС је креирала Базу података о инвестиционим локацијама у Републици Српској. Оваква свеобухватна база информација о расположивим мјестима за инвестирање, лоцирана на једном мјесту и доступна у сваком моменту, битно олакшава одлуку страног улагача о избору најповољније локације за инвестирање у Републици Српској.  

Наша намјера је да се, у сарадњи са локалним заједницама, ова база континуирано ажурира и допуњује како би била што садржајнија и атрактивнија за потенцијалне стране инвеститоре. Из тог разлога, позивамо представнике свих општина да прегледају дио везан за њихову општину (град) и да нам доставе податке који недостају или су у међувремену промијењени, као и да нас редовно обавјештавају о свим промјенама релевантних показатеља и информација приказаних у бази.

Попуњени упитник за доставу информација потребно је доставити у електронској форми у ИРБРС, на начин појашњен у упутству за попуњавање упитника. Примјер попуњеног упитника можете преузети овдје.

Контакт особа за сва додатна питања је Душица Стевановић (контакт телефон: 051/221-279).

 

 

Требате још информација?

Пошаљите своје питање >>

Позовите нас >>

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.