Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
15.06.2022  Саопштењa
Управа ИРБРС посјетила предузеће „Младегс Пак“

В.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац са члановима Управе ИРБРС посјетио је јуче предузеће „Младегс Пак“ из Прњавора, извозно оријентисану домаћу фирму која је регионални лидер у производњи кечапа и других прехрамбених производа.

Директор и руководство ИРБРС обишли су производне погоне овог предузећа, заједно са директором „Младегс Пака“ Гораном Врховцем, који их је упознао са пословањем и резултатима рада предузећа, као и изазовима са којима се суочавају у свакодневном раду.

Ово предузеће послује од 1989. године и запошљава преко 200 радника, а производе извозе у петнаест земаља.

С обзиром на интензивну производњу и повећане капацитете извоза, као и чињеницу да ово предузеће својим производима снабдијева највеће трговачке ланце у региону, исказана је потреба за додатним улагањима.

Договорено да у наредном периоду буде одржан још један састанак, на којем би биле усаглашене додатне потребе овог предузећа са могућностима за подршку од стране Инвестиционо-развојне банке Републике Српске.

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске од оснивања пружа континуирану подршку привреди Републике Српске и радује нас свако ново улагање у раст и развој.

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.