Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
22.08.2020  Саопштењa
Дражен Врховац, в.д. директора ИРБРС, посјетио Рогатицу и МОФАС

Дражен Врховац, вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске (ИРБРС), боравио је данас у званичној посјети Рогатици, гдје се састао са начелником општине Милорадом Јагодићем.

– Инвестиционо-развојна банка Републике Српске са начелником Јагодићем и Општином Рогатица има изузетну сарадњу. Недавно смо у оквиру финансијског механизма одобрили један квалитетан пројекат из општине Рогатица, а данас смо разговарали о будућим пројектима које Општина Рогатица намјерава да реализује и да видимо на који начин ИРБРС-а може да помогне у што скоријој реализацији тих пројеката. Радујем се нашој даљој сарадњи и искрено се надам да ће неки од тих пројеката веома брзо да се реализује и да ће Општина Рогатица наставити да иде напријед, да се развија и да грађани Рогатице прије свега буду задовољни – изјавио је Врховац.

– Радује ме данашња посјета директора Инвестиционо-развојне банке. Радује нас што од њих имамо потпуно разумијевање за све наше пројекте, како би овај простор учинили што прикладнијим за живот људи. Надам се да ово неће бити једина посјета, већ да ће према указаним потребама посјећивање од стране ИРБ-а бити једна пракса и да ћемо у том смислу ту сарадњу наставити као и досад – рекао је Јагодић.

Покретање производње у “Новој творници пречистача” је међу најважнијим циљевима начелника Јагодића. Врховац и Јагодић обишли су погоне НТП-а, гдје је Врховац рекао да подршка ИРБРС-а неће изостати у тим настојањима.

Осим тога, в.д. директора ИРБРС посјетио је и фабрику МОФАС у Источном, Сарајеву и упознао се са палетом произзвода овог предузећа. МОФАС је корисник кредита ИРБРС.

 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.