Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
30.11.-0001 Продаја ХОВ - АФРС
Продужен рок за подношење понуда за учешће на тендеру ради продаје акција у Акционарском друштву "Нови аутодијелови" Рудо

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 32/13) и тачке 6. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-23/3 ради продаје акција државног капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо објављеног дана 02.03.2018. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Видовданска 2, Бања Лука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-25/3 за продају акција државног капитала у:

Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила
„Нови аутодијелови“ Рудо

1. Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-25/3 за продају акција државног капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо. Нови рок за подношење понуда истиче дана 11.05.2018. године у 12,00 часова. Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са „Понуда“ и „Пратећа документација“ обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 11.05.2018. године са почетком у 13,00 часова, а с циљем објављивања идентитета понуђача.

 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.