Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
22.06.2017  Локалне развојне иницијативе
Обуке за представнике општина у циљу повећања квалитета пројектних апликација у склопу Финансијског механизма

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске (ИРБРС), у сарадњи са партнерским институцијама, организује обуке за представнике јединица локалне самоуправе на тему развоја и ефикасног управљања пројектним циклусом.

Циљ обука је преношење теоријских знања и практичног демонстрирања захтјева за припрему конкурентних пројектних приједлога посвећених економском, социјалном и друштвеном развоју локалних заједница у Републици Српској.

Обуке се предузимају као дио континуираних активности на повећању квалитета и конкурентности пројектних апликација које се подносе за додјелу бесповратних средстава Финансијског механизма.

У складу са исказаним интересовањем, једнодневне обуке одржаће се на четири регионална локалитета Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске за обуку јединица локалне самоуправе, и то у: Бањој Луци, Бијељини, Источном Сарајеву и Требињу.

ИРБРС позива све јединице локалне самоуправе да узму учешће у овом догађају, уз очекивања да ће им стечена знања и вјештине бити од користити за припрему и спровођење пројеката, без обзира на изворе из којих се финансирају.

Своју заинтерсованост општине могу да потврде путем телефона: 051/334-774 или на e-mail: aleksandar.djukic@irbrs.org.


 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.