Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
26.05.2017  Локалне развојне иницијативе
Усвојен Извјештај о процјени социо-економских утицаја за други циклус Финансијског механизма

Влада Републике Српске, на својој 126. сједници одржаној 25.05.2017. године, усвојила је Извјештај о процјени социо-економских утицаја другог годишњег циклуса Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској 2015-2016.

Извјештај пружа цјеловит увид у остварене резултате и постигнуте ефекте јавног финансијског механизма у односу на иницијално постављене циљеве и промовисане социо-економске и развојне приоритете локалних заједница и Републике Српске.

Такође, упућује на правце даљег побољшања његове ефикасности и ефективности, уједно преносећи „научене лекције“ за које су очекивања како ће бити корисне у упостављању сличних механизама финансирања – грант шема, концептуално и циљно усклађених са специфичностима потреба и приоритета свеукупног друштвено-економског раста и развоја Републике Српске и шире. Ради се о извјештају који се заснива на остварењу резултата и сагледавању њихове дугорочне одрживости са аспекта стратешких, развојно орјентисаних опредјељења локалних заједница чије испуњење, уједно, доприноси и постизању циљева и приоритета промовисаних стратешким документима Републике Српске.

Извјештај се може преузети овдје.

 

 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.