Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
31.07.2012  Продаја ХОВ - АФРС и ФРРС
Продужење рока за подношење понуда на тендеру за пакет акција Енергоинвеста

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 97/06, 48/11) и тачке 10. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-8/1 ради продаје државног капитала у предузећу Акционарско друштво за угоститељство „ЕНЕРГОИНВЕСТ“ Источно Ново Сарајево, објављеног дана 25.06.2012. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Видовданска 2, Бања Лука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-8/1 за продају државног капитала у предузећу:

Акционарско друштво за угоститељство „ЕНЕРГОИНВЕСТ“ Источно Ново Сарајево

1. Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-8/1 за продају државног капитала у предузећу Акционарско друштво за угоститељство „ЕНЕРГОИНВЕСТ“ Источно Ново Сарајево. Нови рок за подношење понуда истиче дана 04.09.2012. године у 12,00 часова. Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са „Понуда“ и „Пратећа документација“ обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 04.09.2012. године са почетком у 13,00 часова, а с циљем објављивања идентитета понуђача.
 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.