Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
02.07.2012  Саопштењa
Основана радна група EAPB за финансирање пољопривреде
Инвестиционо-развојна банка Републике Српске (ИРБРС) учествовала је на првом састанку новоосноване Радне групе за финансирање пољопривреде у оквиру Европске асоцијације јавних банка (EAPB), који је одржан 27.06.2012. у Бриселу. На састанку су разматране врсте производа које чланице EAPB обезбјеђују у области финансирања пољопривреде, облици рефинансирања у пољопривреди, као и кориштење ЕУ фондова за пољопривреду.
 
Присутни су били представници већине европских развојних банака укључујући Rentenbank (Њемачке агенције за пољопривреду), Landesbank Baden-Wurttemberg, као и представници Европског инвестиционог фонда (EIF), Европске инвестиционе банке (EIB) и Европске централне банке (ECB).
 
ИРБРС је учесницима представила своје резултате и искуства у досадашњој финансијској подршци пољопривредној дјелатности путем кредитне линије за пољопривреду и кредитне линије за микробизнис у пољопривреди.
 
На састанку се расправљало и о другим питањима од интереса за чланице EAPB, као што су дозвољена државна помоћ те десетогодишња Развојна стратегија ЕУ под називом „Европа 2020“.
 
 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.