Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
21.08.2009  Саопштењa
Пројекат побољшања доступности финансија за мала и средња предузећа – Оквир за преглед мјера заштите животне средине

У контексту припреме Пројекта побољшања доступности финансија за мала и средња предузећа који ће финансирати Свјетска банка, обавјештавамо јавност да је према смјерницама Свјетске банке потребно усвојити Оквир за преглед мјера заштите животне средине за Пројекат, с обзиром да је у предложеном Пројекту једино могуће финансирати активности ниског и средњег ризика по околину. Као предуслов за одобравање, сваки пројект Свјетске банке мора имати Оквир са дефинисаним процедурама и условима за процес прегледа заштите животне средине за све активности које ће се финансирати, а смјернице Банке намећу неопходност да сваки овакав Оквир прође кроз процес јавних консултација.

Овим путем нацрт наведеног Оквира чинимо доступним јавности и нудимо га као полазиште за процес јавних консултација. Да би одржали темпо припреме Пројекта, молимо све заинтересоване субјекте да се укључе у процес јавних консултација и да своје коментаре на нацрт Оквира доставе најкасније до 10. септембра 2009. године на e-mail mirko.bosnjak@irbrs.net или на адресу:

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске
Сектор за макроекономске анализе
Младена Стојановића 7
78000 Бања Лука

Достављени коментари биће прослијеђени особљу Свјетске банке те ће бити разматрани и по потреби уграђени у нацрт Оквира, након чега ће бити објављен и финални документ тог Оквира.
 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.