Новости | News - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
 
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште
08.05.2009  Продаја ХОВ - АФРС
Обавјештење о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру за продају државног капитала у предузећу "ЈЕЛШИНГРАД"

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 97/06), и тачке 8. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-4/2 ради продаје државног капитала у предузећу “ЈЕЛШИНГРАД“ Фабрика алатних машина а.д. Бања Лука, објављеног дана 03.04.2009. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Младена Стојановића број 7, Бањалука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:
 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-4/2 за продају државног капитала у предузећу:
 

“ЈЕЛШИНГРАД“ Фабрика алатних машина а.д. Бања Лука

1.  Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-4/2 за продају државног капитала у предузећу “ЈЕЛШИНГРАД“ Фабрика алатних машина а.д. Бања Лука.
Нови рок за подношење понуда истиче дана 21.05.2009. године у 12,00 часова.
Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са "Понуда" и "Пратећа документација" обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 21.05.2009. године са почетком у 13 часова, а с циљем објављивања идентитета понуђача.


 

 

Претрага новости

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.