Инвестирајте у Републику Српску | Invest in the Republic of Srpska - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
Инвестирајте у РС
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште

 

Јавни позив - подршка привредним друштвима у активностима обуке радне снаге, увођења, сертификације и ресертификације стандарда квалитета и приступа тржиштима


Пројекат подршке намијењен је малим и средњим предузећима (привредним друштвима), групи привредних друштава или организацијама које врше услугу за привредна друштва (нпр. центри за обуку, развојне агенције, и сл.) која послују у сектору дрвопрераде, металопрераде, или текстила/обуће за суфинансирање сљедећих активности:

  • Обуке радне снаге кроз програме доквалификације, преквалификације или кроз ангажман консултаната/тренера за одређену област,
  • Увођење, сертификација или ресертификација система управљања квалитетом и/или производа,
  • Приступ тржиштима, односно активности које ће директно утицати на повећање обима продаје и извоза (нпр. израда промотивних материјала, излагања на сајмовима, Б2Б, и сл.)

Наведене активности морају бити имплементиране у периоду од 01. јуна – 15. новембра 2018. год., како би се могла извршити селекција додатних предузећа планирана за новембар 2018. године.

Јавни позив за компаније ПК РС 050918

Правилник ПК РС 050918

ПРИЛОГ I – Образац за пријаву в2

ПРИЛОГ II – Захтјев за рефундирање средстава в1

ПРИЛОГ III – Матрица за оцјењивање в1 (003)

Инфо дан за заинтересована предузећа из наведених сектора биће одржан у петак, 18. маја, у 11 сати, у просторијама Привредне коморе Републике Српске.

Позив за достављање Пријава биће отворен до 29. маја 2018 год. до 15.00 сати за селекцију и одобравање првог круга привредних друштава. Објављивање јавног позива за селекцију додатних привредних друштава очекује се у новембру 2018. године.

  

 

 

Требате још информација?

Пошаљите своје питање >>

Позовите нас >>

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.