Инвестирајте у Републику Српску | Invest in the Republic of Srpska - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
Инвестирајте у РС
Анкета
Како вам се допада наша нова База инвестиционих локација?
Веома је добра
Боља је од старе базе
Нема битнијих побољшања
Стара база је била боља
Не допада ми се уопште

 

Пријавите пројекте и пронађите инвеститора на SBF 2018

Sarajevo Business Forum је пословно-инвестициона конференција југоисточне Европе, креирана као платформа за business networking са јединственим циљем економског развоја регије. И ове године биће у знаку промоције домаћих и регионалних инвестиционих пројеката.

Путем wеб-странице www.sbf.talkb2b.net сви они који су се већ регистровали као учесници предстојећег SBF, који ће 25. и 26. априла одржати у Сарајеву, могу креирати свој профил и унијети податке о компанији и пројекту с којим аплицирају, те унапријед заказати B2B састанке са потенцијалним инвеститорима.

Власници пројеката регистују се као учесници Форума путем линка: http://sarajevobusinessforum.com/registration-participant.

Рок за пријаву пројеката на онлине B2B платформу је 10.4.2018., а потом слиједи њихов преглед и припрема за ефективно презентовање.

Пословне делегације и представници компанија из земаља региона, западне Европе, Турске, Азије, САД-а и Аустралије, најавиле су долазак на Форум, што представља велику прилику за проналажење правог инвеститора за инвестициони пројекат. 

Пројекти могу бити из области пољопривреде, енергетике, туризма, некретнина, инфраструктуре, ИТ индустрије, спорта и културе, финансија, као и других индустрија, а све додатне информације доступне су путем e-maila projekti@sarajevobusinessforum.com.

 


 

 

 

Требате још информација?

Пошаљите своје питање >>

Позовите нас >>

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.