Подршка јединицама локалне самоуправе | Support for municipalities - IRBRS
 
Помоћ | FAQ | Контакт Ћирилицa | Latinica | English
 Чланица
Подршка развоју
privlacenje_investitora.jpg

ПРИВЛАЧЕЊЕ СТРАНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

 

Како би помогла општинама и градовима у Републици Српској да адекватно представе своје потенцијале и ресурсе и тако им пружила могућност да повећају прилив страних инвестиција, ИРБРС је креирала Базу података о инвестиционим локацијама у Републици Српској. Оваква свеобухватна база информација о расположивим мјестима за инвестирање, лоцирана на једном мјесту и доступна у сваком моменту, битно олакшава одлуку страног улагача о избору најповољније локације за инвестирање у Републици Српској.  

Наша намјера је да се, у сарадњи са локалним заједницама, ова база континуирано ажурира и допуњује како би била што садржајнија и атрактивнија за потенцијалне стране инвеститоре. Из тог разлога, позивамо представнике свих општина да прегледају дио везан за њихову општину (град) и да нам доставе податке који недостају или су у међувремену промијењени, као и да нас редовно обавјештавају о свим промјенама релевантних показатеља и информација приказаних у бази.

Попуњени упитник за доставу информација потребно је доставити у електронској форми у ИРБРС, на начин појашњен у упутству за попуњавање упитника. Примјер попуњеног упитника можете преузети овдје.

Контакт особа за сва додатна питања је Душица Стевановић (контакт телефон: 051/221-279).

 

 

Требате још информација?

Пошаљите своје питање >>

Позовите нас >>

 
   
Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.